Acht hartige soezen gevuld met tonijnsalade

Acht hartige soezen gevuld met tonijnsalade

Porties: 8 soezen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 8 kant-en-klare soezen
  • 1 klein blikje tonijn
  • 2 eieren
  • 1 handje spinazieblaadjes
  • 2 eetlepel(s) mayonaise

Instructies

  • Laat de tonijn uitlekken.
  • Kook de eieren 8 minuten.
  • Laat ze afkoelen en pel ze.
  • Was en droog de blaadjes spinazie.
  • Knip de soesjes met een schaar open.
  • Prak de eieren fijn.
  • Roer tonijn, mayonaise en ei door elkaar.
  • Leg op de bodem van elk soesje 1 of 2 spinazieblaadjes.
  • Schep hier wat tonijnvulling op.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Hartige taart / Koude Hapjes