Gevulde paprika's (koud)

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • olijfolie
  • 150 gram rijst
  • 3 dl bouillon
  • 2 eetlepels rozijnen
  • 3 eetlepels pompoenpitten of pijnboompitten
  • 2 eetlepels munt
  • kleine paprika

Instructies

  • Fruit 1 ui en 1 teen knoflook in wat olijfolie, doe er 150 gr rondkorrelrijst bij, laat in delen 3 dl bouillon opnemen en laat 20 minuten stoven.
  • Meng met 2 eetlepels rozijnen, 3 eetlepels pompoenpitten of pijnboompitten en 2 eetlepels versgeknipte munt.
  • Vul hiermee (schoongemaakte, kapje erafgesneden en 10 minuten gepocheerde kleine rode (turkse)) paprika's.
  • Serveer koud.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Koude Hapjes
Land van herkomst Turkije