Miniwraps met gegrilde groenten

Porties: 12 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kleine rode paprika
  • 1 zakje stoneleeks
  • 1 eetlepel olie
  • 1 schaaltje aspergetips 100 g
  • zeezout
  • versgemalen zwarte peper
  • 4 bloemtortilla's doorsnede 25 cm
  • ½ zakje waterkers a 75 g
  • 1 bakje Thousand Island dressing 100 g

Instructies

  • Paprika in dunne reepjes snijden en kromme uiteinden eraf snijden.
  • Van stoneleeks puntjes afsnijden en stoneleeks in stukken van 8 cm snijden.
  • Grillpan verhitten tot gloeiend heet en dun bestrijken met olie.
  • Aspergetips,paprika en stoneleeks in ca. 2 minuten mooi bruin en gaar roosteren, af en toe keren.
  • Groenten in lage schaal scheppen, zout en peper erover strooien en laten afkoelen. Met behulp van klein bordje of kommetje uit elke tortilla drie rondjes met een
  • doorsnede van ca. 10 cm snijden.
  • In midden van elk tortillarondje reepjes groenten en takje waterkers leggen.
  • Beetje dressing erover sprenkelen.
  • Onderkant iets over vulling vouwen en zijkanten ook over vulling vouwen. Onderkanten omwikkelen met stukje bakpapier of aluminiumfolie.

Notities / Tips / Wijnadvies

bereidingstijd 20 minuten
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Wraps
Land van herkomst Fusion