Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Maximale muffins
Porties:
12
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
50
gram
pecannoten
(bakje à 80 gram)
▢
1
pak
mix voor muffins (300 g)
▢
3
ei
▢
125
gram
boter
▢
3
eetlepel(s)
abrikozenjam
(pot à 370 g)
▢
4
eetlepel(s)
vruchtenlimonadesiroop sinaasappel
(bus à ¾ l)
▢
100
gram
poedersuiker
(strooibus)
Instructies
Verwarm de oven voor op 175 °C of gasovenstand 3.
Verbrokkel de noten met je handen.
Maak het muffinbeslag met eieren en boter.
Roer de jam en noten voorzichtig door het beslag.
Zet de 12 papieren vormpjes uit het pak op een bakplaat en schep het beslag erin.
Bak de muffins in ongeveer 25 minuten gaar en laat ze afkoelen.
Maak glazuur door de vruchtensiroop door de poedersuiker te roeren.
Bestrijk de bovenkanten van de muffins met glazuur en strooi er sinasfeest over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Cupcakes / Muffins