300gramvarkensvlees(gelijk welk stuk, maar wel in blokjes gesneden voor op de spiesjes)
4mini naanbroodjes(of pitabroodjes)
1verselimoen
Instructies
Week 4 brochettestokjes in heet water.
Doe de kokosmelk met de pindakaas in een kom en meng ze met behulp van een garde.
Roer de sojasaus erdoor, samen met de ahornsiroop, de tabasco en de cashewnoten.
Breng op smaak met peper en zout.
Voeg eventueel wat water toe als de saus te dik is.
Prik het varkensvlees op de spiesjes en wentel ze eenmaal door de saus.
Bak ze daarna krokant in een pan met wat olie.
Maak de broodjes warm en snij ze open.
Haal de varkensbrokjes van de spiesen en doe ze in het broodje. Knijp er tot slot wat limoensap over.
Variatietip: Je kan de overgebleven saus mee serveren. Werk ze gewoon even op met wat Fanta Lemon of water, zodat je dze over het varkensvlees kan gieten.