Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Krokante surimiburgers met vinaigrettesla
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
pakjes
surimisticks
(à 150 gram)
▢
50
gram
cornflakes
▢
2
ei
▢
50
gram
boter
▢
1
kropsla
▢
1
bosje
radijs
▢
4
bruine bolletjes
▢
8
eetlepel(s)
vinaigrette de dijon moutarde (fles à 500 ml)
Instructies
Surimi, cornflakes en eieren in keukenmachine mengen en met zout en peper op smaak brengen.
Van mengsel vier burgers vormen.
In koekenpan boter verhitten en surimiburgers op matig vuur in 10 minuten gaar en goudbruin bakken.
Sla schoonmaken en in stukken scheuren.
Radijs schoonmaken en in plakjes snijden.
Bolletjes opensnijden en met blaadje sla beleggen.
Rest van sla met radijs en vinaigrette mengen.
Burgers op broodjes leggen en met salade serveren.
Wijnadvies: Eugène Loron Mâcon Villages Blanc
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Vis
/
Zeevruchten