Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige Roomkaasletters met Knapperige Crostini
Porties:
8
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Total time
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
spuitzak met gladde spuitmond
Ingrediënten
▢
1
stokbrood
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
735
gram
roomkaas
▢
75
gram
rucola slamelange
▢
4
eetlepels
honing-mosterddressing
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd het stokbrood schuin in dunne plakken.
Leg de plakken brood op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie.
Bak de crostini's in het midden van de oven gedurende 10-12 minuten, tot ze goudgeel en knapperig zijn.
Roer de roomkaas los in een kom en voeg naar smaak peper toe.
Schep de roomkaas in de spuitzak en spuit op acht kleine borden de eerste letter van de naam van de tafelgenoten.
Meng in een grote kom de rucolasalade met de honing-mosterddressing.
Voeg naar smaak zout en peper toe.
Leg een mooie, hoge toef sla bovenop de kaasletters en leg de crostini's ernaast.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een lichte, frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij dit gerecht.
Voedingswaarden
Calories:
290
kcal
|
koolhydraten:
22
g
|
Protein:
6
g
|
Vet:
20
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Kaas
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch