Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boerenkoollasagne
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
eetlepel(s)
boter
▢
1
schaaltje
shoarmavlees
(ca. 450 gram)
▢
600
gram
boerenkool
gesneden
▢
1
doosje
mix voor tagliatelle roomsaus (70 g)
▢
500
ml
melk
▢
½
pak
lasagnebladen naturel (à 250 g)
▢
100
gram
belegen kaas
Instructies
Oven op 200 °C voorverwarmen.
In braadpan 2 eetlepels boter verhitten en shoarmavlees in 5 minuten rondom bruinbakken.
Vlees uit pan scheppen en rest van boter verhitten.
Hierin boerenkool 5 minuten bakken.
Boerenkool met zout en flink peper op smaak brengen.
Mix voor saus bereiden met melk in plaats van water, verder volgens gebruiksaanwijzing.
In schaal laagje saus scheppen, vervolgens laagje lasagnabladen, laagje boerenkool en laagje shoarmavlees.
Herhalen tot alles is gebruikt en eindigen met laagje saus.
Lasagne met kaas bestrooien en in oven in ca. 30 minuten gaar en bruin laten worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Vlees