Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Carpaccio van ree met wintergroenten en basilicumvinaigrette
Een prachtig samenspel van kleuren, structuren en smaken van het seizoen.
Porties:
10
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Carpaccio
▢
800
g
reefilet
▢
peper & zout
▢
0,9
L
Phase with Natural Butter Flavour
▢
400
g
knolselderij
truffelaardappel en pompoen
▢
200
g
schorseneren
▢
1
bakjebundelzwammen
▢
75
g
hazelnoot
Opmaak
▢
1.50
dl
Hellmann's Basil Vinaigrette
▢
0.25
bakje
asanga cress
▢
1
bakje
Oost Indische kers blaadjes
Instructies
Carpaccio
Kruid de reefilet met zout en peper.
Verhit de Phase en bak hierin de reefilet mooi rosé.
Laat het vlees afkoelen.
Snijd de groenten in brunoise en blancheer ze afzonderlijk van elkaar in gezouten water.
Was de schorseneren goed en snijd ze in dunne plakjes.
Frituur de plakjes schorseneren krokant op ca 160ºC.
Snijd de bundelzwammen en bak ze kort in wat Phase en kruid ze met zout en peper.
Opmaak
Snijd de reefilet in dunne plakjes en leg ze op de borden.
Verdeel de wintergroenten, bundelzwammen en de hazelnoten over de carpaccio en verdeel de vinaigrette erover.
Garneer met de cress, Oost Indische kers blaadjes en de chips van schorseneren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vlees
/
Voorgerechten