Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Asperges met ham en eiersaus
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
700
gram
witte asperges
▢
2
ei
▢
5
eetlepels
droge witte wijn
▢
peper & zout
▢
300
gram
Gandaham
▢
bieslook
▢
10
tomaat
Instructies
Kook de asperges in ruim water in ± 20 minuten gaar.
Giet ze af, leg ze op een schaal en houd ze onder aluminiumfolie warm.
Klop de eidooiers met de wijn, zout en nootmuskaat au bain-marie (boven heet water) tot een schuimige saus.
Vouw de Ham in rozetten en leg ze naast de asperges.
Was de bieslook en knip hem fijn.
Was de kerstomaatjes en halveer ze.
Schenk de saus over de asperges en garneer de asperges met de kerstomaatjes en de bieslook.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met gebakken of gekookte krieltjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Groenten
/
Vlees