Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Asperges met rode pesto
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
groene asperges
Voor de pesto:
▢
6
tomaat
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
2
eetlepel(s)
water
▢
3
teentjes
knoflook
▢
3
eetlepel(s)
pijnboompitten of cashewnoten
▢
4
eetlepel(s)
basilicum
▢
1
eetlepel(s)
Parmezaan
Instructies
Meng alle ingrediënten voor de pesto met een staafmixer tot een gladde pasta.
Leg de asperges in kokend water en kook ze in 5 minuten beetgaar.
Verdeel de asperges over 2 borden en giet de pesto erover.
Lekker met verse pasta.
Notities / Tips / Wijnadvies
Als u de pesto iets minder dik wilt hebben, kunt u een extra eetlepel water toevoegen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch