Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Couscous met paddestoelen en asperges
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
couscous
▢
verse
morilles
Turkse of andere paddestoelen
▢
1
teentje
knoflook
▢
boter
▢
1
sjalotje
▢
bouillon
▢
asperges
groen of wit
▢
crême fraiche
▢
waterkers
▢
verse
oregano
of peterselie
▢
asperges
▢
Hollandse saus
Instructies
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit de kleingesneden ui en knoflook in wat boter.
Doe er de kleingesneden paddestoelen bij en bak ze even mee.
Giet er wat bouillon bij en laat zachtjes pruttelen.
Kook de asperges beetgaar, snijd ze in kleine stukjes en laat die in crème fraîche met
wat boter en het aspergevocht zachtjes doorgaren tot de massa begint te binden.
Maak de Hollandse saus en vermeng die met een staafmixer met waterkerspuree.
Maak met een lepel mooie bolletjes couscous op het bord, leg de aspergeragoût, de
paddestoelen en de waterkerssaus eromheen en bestrooi met de fijngeplukte kruiden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Rijst
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch