Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Havermoutkoekjes uit de koekenpan
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
6
eetlepels
zelfrijzend bakmeel
▢
1
eetlepel
suiker
▢
½
theelepel
kaneel
▢
1
mespunt
zout
▢
2
eetlepels
ei
▢
2
eetlepels
melk
▢
25
gram
boter
=2 eetlepels
▢
1
eetlepel
basterdsuiker
Instructies
Roer de havermout, het zelfrijzend bakmeel, de suiker, de kaneel, het zout, het losgeklopte ei en de melk in een grote kom tot een beslag.
Laat de helft van de boter lichtbruin worden.
Leg met behulp van een lepel 3 hoopjes beslag in de koekenpan en bak ze aan weerskanten zachtjes goudbruin.
Leg de koekjes op een bord en houd het bord op een pan kokend water warm.
Serveer met basterdsuiker.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Koek