Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Kaasfondue 7
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
Emmentaler of Maasdammer
▢
300
gram
Gruyère
▢
300
gram
Kernhem
▢
125
gram
Paturain
▢
4
tenen
knoflook
▢
5
dl
witte wijn
▢
1
plakje ham
▢
2
bosuitjes
▢
12
gram
maïzena
▢
peper
nootmuskaat
▢
2
stokbroden
Instructies
Snipper de ham en de bosuitjes en meng ze met de kaas, de wijn, de knoflook en de kruiden.
Verwarm de fondue onder af en toe roeren op een laag pitje.
Maak een papje van de maïzena en wat wijn en voeg dit, als alle kaas is gesmolten, onder goed roeren aan de fondue toe.
Desgewenst kunt u een paar stukjes gedroogde tomaat toevoegen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fondue
/
Kaas