Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kaasfondue met groenten
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
kleine
aardappels
▢
300
gr
bloemkool
▢
300
gr
broccoliroosjes
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
dl
witte wijn of appelsap
▢
2
bakje
kaasspread naturel
á 200 gr, Linera
▢
3
theelepels
maïzena
▢
versgemalen
peper
▢
nootmuskaat
Instructies
Schil en was de aardappelen en kook ze in 20 minuten gaar.
Kook de bloemkool en de broccoli in 6 minuten beetgaar.
Wrijf een steelpan in met de knoflook, voeg de wijn toe en breng die aan de kook.
Voeg de kaasspread toe en laat die op zacht vuur smelten.
Roer de maïzena met 3 eetlepels koud water glad en voeg dit al roerend aan de fondue toe.
Blijf roeren tot een lichtgebonden saus is ontstaan en breng op smaak met peper.
Verdeel de fondue over 2 schaaltjes en bestrooi met een snufje nootmuskaat.
Doop de groenten hierin.
Serveer er boerenbrood bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fondue
/
Kaas