Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kaasfondue met tuinkruiden
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
stengels
bleekselderij
▢
300
gram
tomaten
▢
1
appels
▢
5
theelepels
citroensap
▢
100
gram
champignons
▢
200
gram
Diverse kaassoorten
zakje
▢
2
dl
witte wijn
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
mespunt
nootmuskaat
▢
1
mespunt
peper
▢
5
theelepels
maïzena
▢
2
eetlepels
peterselie
▢
1 ½
eetlepel
bieslook
Instructies
Was de tomaten, bleekselderij en appel.
Snijd de bleekselderij in stukjes van ± 3 cm en de tomaten in partjes.
Verwijder het klokhuis uit de appel, snijd hem in partjes en besprenkel die met 1
theelepel citroensap.
Was de champignons en dep ze met keukenpapier droog.
Halveer grote champignons en besprenkel ze met de rest van het citroensap.
Leg de groenten en het fruit op een schaal.
Bereid de kaasfondue met de wijn, de knoflook, nootmuskaat en peper volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
Roer de maïzena in een kopje met 2 eetlepels koud water en voeg dit mengsel al roerend aan de kaasfondue toe.
Knip de peterselie en de bieslook in een kopje fijn en roer ze door de fondue.
Zet de kaasfondue op een réchaud en doop er aan tafel de groenten en het fruit in.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met bruin stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fondue
/
Kaas