Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Oostenrijkse goulashsoep
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gr magere
runderlappen
▢
500
gram
aardappels
▢
2
ui
▢
2
teentjes
knoflook
▢
1
paprika
▢
400
gram
tomaten
stukjes / blikje
▢
1
klein blikje
tomatenpuree
▢
2
gedroogde
chilipeper
▢
2
theelepels
majoraan
▢
2
theelepels
karwijzaad
▢
½
eetlepel
paprikapoeder
▢
3
vleesbouillon
▢
1
runderschenkel
▢
zout
▢
peper
Instructies
Snijd het vlees in dobbelstenen.
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
Snipper de ui en de teentjes knoflook.
Maak de paprika schoon en snijd deze in kleine stukjes.
Schep alle ingrediënten in een soeppan door elkaar en voeg 1 1/2 liter water toe.
Breng het geheel op een zacht vuur langzaam aan de kook en laat de soep in ± 2 uur zachtjes gaar sudderen.
Verwijder de schenkel en breng de soep op smaak met zout en peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
Land van herkomst
Oostenrijk