Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hongaarse goulashsoep met rode bonen
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
varkenspoelet
▢
2
ui
▢
1
teentje
knoflook
▢
600
gram
aardappels
▢
2
eetlepels
olie
▢
1
eetlepel
tomatenpuree
▢
2
blikjes
kidneybeans
▢
500
gram
tomaat
▢
½
theelepel
chilipoeder
▢
1
bouillontablet
▢
peper
zout
▢
1
Spaanse peper
▢
1
pakje diepvries
prinsesseboontjes
Instructies
Snijd het vlees in kleine blokjes.
Pel de uien en de knoflook en hak ze fijn.
Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in blokjes.
Bak het vlees in de hete olie aan alle kanten mooi bruin.
Voeg de ui, knoflook en aardappelen toe en laat ze even meestoven.
Voeg de tomatenpuree, de uitgelekte bonen, de tomatenmoes, het chilipoeder en de bouillon toe, kruid met peper en zout en giet er 1/2 liter water bij.
Snijd de Spaanse peper in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes.
Voeg ze bij de soep en laat deze ± 45 minuten zachtjes pruttelen.
Voeg 15 minuten voor het einde van de gaartijd de boontjes toe.
Lekker met stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
Land van herkomst
Hongarije