Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Yoghurt komkommersoep
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
komkommer
▢
5
dl
yoghurt
▢
2
eetlepels
azijn
▢
1
koffielepel
bieslook
▢
1
koffielepel
gehakte dragon
▢
4
zure augurkjes
▢
100
gram
garnalen
▢
peper
▢
zout
Instructies
Schil de komkommer, halveer hem en verwijder de pitten.
Rasp hem fijn en roer het sap en de moes door de yoghurt.
Breng op smaak met de dragonazijn, gehakte bieslook, dragon en peper en zout.
Laat dit in de koelkast goed koud worden.
Hak de augurkjes fijn.
Haal de soep vlak voor het opdienen uit de koelkast en roer er de fijngesnipperde augurkjes en de helft van de garnalen door.
Verdeel de soep over de schaaltjes en strooi er de rest van de garnalen
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze yoghurtsoep met grissini (Italiaanse soepstengels).
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
/
Vis
/
Zeevruchten