Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kervelsoep van Astrid Veltman
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
koppen gehakte
kervel
▢
3
grote geschilde
aardappels
▢
1
liter
water
▢
½
zeer fijngesnipperde
ui
▢
scheutje
koffieroom
▢
peper
▢
150
gram
gehakt
▢
1
bouillontablet
▢
zout
Instructies
Maak het gehakt aan met peper en zout en draai er kleine balletjes van.
Zet de balletjes op in het koude water met de bouillontablet en laat dit 5 minuten zachtjes doorkoken.
Rasp de aardappelen en laat ze meekoken, evenals de gesnipperde ui.
Laat alles ca 20 minuten zachtjes pruttelen.
Voeg de laatste 2 minuten de gehakte kervel toe.
Maak de soep op smaak af met peper, zout en koffieroom.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep