Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sopa de Ajo
noflooksoep
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
eetlepels
olijfolie
▢
10
fijngesneden teentjes
knoflook
▢
4
sneetjes
witbrood
verkruimeld zonder korst
▢
2
theelepel
zout
▢
peper
▢
1
theelepel
paprikapoeder
▢
¼
met pitjes fijngesneden
rode peper
▢
2
losgeklopte
ei
▢
stokbrood
Instructies
De knoflook 2 minuten al roerend voorzichtig in de olie.
Voeg het broodkruim toe en laat dit goudgeel worden.
Doe er zout, peper, paprikapoeder, Spaanse peper en 1 liter water bij.
Kook de soep 20 minuten zachtjes door.
Roer de eieren er vlak voor het opdienen met een garde door, zodat er sliertjes ontstaan.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de soep in aardewerk soepkommen en geef er stokbrood bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
Land van herkomst
Spanje