Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Corn and chili Gumbo
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
6
maïs
▢
7
okra's
▢
1
paprika
▢
1
rode ui
▢
1
Spaanse peper
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
2
knoflook
▢
½
eetlepel
gemalen komijn
▢
cayennepeper
▢
zout
▢
2
deciliter
rode wijn
▢
2
deciliter
runderbouillon
of gevogeltebouillon
▢
peper
Instructies
Snijd de maïskorrels met een groot mes van de kolf.
Snijd de okra's, paprika, ui en Spaanse peper in blokjes van 1/2 cm.
Verhit in een braadpan de olie en bak daarin de okra, paprika, ui, peper en knoflook ± 2 minuten zachtjes.suzan en ik hebben d
Roer er de komijn, een mespuntje cayennepeper en versgemalen peper door, blus af met rode wijn en laat het mengsel op hoog vuur ± 1 minuut inkoken.
Voeg de maïskorrels en de bouillon toe en laat het mengsel nog ± 1 1/2 minuut op hoog vuur inkoken.
Breng het op smaak met zout en peper.
Lekker met lamsbout.
Notities / Tips / Wijnadvies
Okra kunt u eventueel vervangen door courgette.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep