Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gekruide mosselen
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
kg
mosselen
▢
8
sjalotjes
▢
20
gram
roomboter
▢
⅛
liter
witte wijn
▢
2
el gehakte verse
peterselie
▢
2
el gehakte gemengde verse
kruiden
dille, rozemarijn, salie, kervel
▢
zout
▢
peper
uit de molen
Instructies
Fruit de sjalotjes in de roomboter.
Blus met de wijn.
Voeg de kruiden en de mosselen toe en kook het geheel op zacht vuur tot de mosselen open staan.
Vul de mosselen in een voorverwarmde schaal.
Breng het kooknat met zout en peper op smaak en giet het over de mosselen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Zeevruchten