Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kipreepjes met champignons
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
ui
gesnipperd
▢
400
gram
kip
in reepjes
▢
250
gram
champignons
in plakjes
▢
2
bak
Remia Warme schenksaus champignons à 200 ml
▢
peper
▢
zout
▢
2
eetlepel(s)
peterselie
geknipt
Instructies
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui in ± 5 minuten goudgeel en glazig.
Voeg de kip toe en bak ze al omscheppend bruin en gaar.
Bak de champignons 3 minuten mee.
Voeg de Remia Schenksaus toe en verwarm alles al omscheppend op een laag vuur.
Breng het gerecht op smaak met peper en zout en bestrooi met de peterselie.
Lekker met witte rijst en doperwtjes.
Wijnadvies: Chandesais Bourgogne Pinot Noir
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip