Ga terug
Email Link
Afdrukken
Instruction Images
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gehaktbrood met mozzarella
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
gehakt
▢
100
gram
paneermeel
▢
75
ml
melk
▢
1
theelepel
basilicum
▢
1
theelepel
oregano
▢
1
theelepel
peterselie
▢
2
eetlepel(s)
worcestershiresaus
▢
1
theelepel
zout
▢
½
theelepel
peper
▢
2
mozzarella
in dikke plakken
voor de saus:
▢
200
ml
ketchup
▢
2
eetlepel(s)
basterdsuiker
▢
1
eetlepel(s)
worcestershiresaus
▢
1
eetlepel(s)
azijn
▢
2
tenen
knoflook
geperst
▢
snufje
zout
Instructies
Maak een draagnet van aluminiumfolie en leg dit in de slowcooker.
Vet licht in.
Meng alle ingrediënten voor het gehakt, behalve de mozzarella,
Verdeel het gehaktmengsel in twee en vorm van de helft het brood.
Leg hier de plakken mozzarella op en dek goed af met de tweede helft van het gehaktmengsel.
Leg het gehaktbrood op het draagnet in de slowcooker.
meng de saus ingrediënten en giet dit over het gehaktbrood heen.
5 uur op laag.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Slowcooker
/
Vlees