Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hachee 3
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
hacheevlees
of runderstooflappen
▢
20
gram
boter
▢
400
gram
ui
gesneden
▢
400
ml
water
▢
2
eetlepel(s)
azijn
▢
peper & zout
naar smaak
▢
1
laurierblad
▢
1-2
kruidnagel
▢
1
eetlepel(s)
maizena
Instructies
Bruin het vlees in de boter op het fornuis.
Doe daarna alle ingrediënten tot ** in de slowcooker en gaar 7-8 uur op laag.
Maak de maizena aan met wat water en roer glad.
Voeg dit aan het eind van de gaartijd toe aan de hachee en gaar nog 30 minuten op hoog.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Slowcooker
/
Vlees