Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Runderpie met Guinness
Porties:
6
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1300
gram
runderlappen
▢
3
stengels
bleekselderij
gesneden
▢
200
gram
kastanjechampignons
gesneden
▢
4
rode ui
▢
4
tenen
knoflook
▢
250
gram
winterpeen
▢
250
ml
Guinness**
Variatie 1
▢
400
gram
krieltjes
Variatie 2
▢
Bladerdeeg
▢
Geraspte
belegen kaas
Ook nodig:
▢
Slowcooker
Instructies
Doe alles t/m ** in de slowcooker. Voor variatie 1 de aardappels ook al toevoegen
8 uur op de laagste stand
Na de kooktijd het vlees uit elkaar trekken.
Variatie 1 is nu klaar om te serveren
Variatie 2
Oven voorverwarmen op 190 graden
Doe het vlees en de saus in een ovenschaal
Dek deze af met het bladerdeeg, waar je van een aantal plakjes een lap ter grootte van de schaal hebt gerold, en strooi er gerapste kaas overheen.
Prik wat gaatjes in het bladerdeeg.
Nog 30 minuten in de oven.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met bv pommes duchesses.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Slowcooker
/
Vlees