Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rundvlees gestoofd in Guinness bier
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
900
gram
runderlappen
▢
100
gram
wortel
▢
2
stengels
bleekselderij
▢
1
grote
ui
gesneden
▢
3
takjes
verse tijm
▢
1
laurierblad
▢
2
takjes
peterselie
▢
1
theelepel
mosterd
▢
2
theelepel
suiker
▢
2
eetlepels
tomatenpuree
▢
500
ml
guinness bier
▢
peper & zout
▢
Ook nodig:
▢
Keukentouw
▢
Slowcooker
Instructies
Van peterselie, tijm en laurierblad een bundeltje maken met keukentouw.
Doe dit met het vlees in de cooker.
Voeg alle andere ingredienten toe.
Even mengen.
Zorg dat het meeste vlees onder het vocht staat.
8 uur op de laagste stand.
Na het koken het kruidenbundeltje verwijderen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met aardappelpuree, appelmoes en bv doperwten of sperziebonen
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Slowcooker
/
Vlees