Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Lasagne met zalm en courgette
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gram
zalm
▢
2
courgettes
▢
1
potje
olijven
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
pak
mix voor lasagnesaus tradizionale (133 g)
▢
300
ml
melk
▢
175
gram
lasagnebladen
(pak a 250 g)
▢
1
zakje
geraspte kaas
(30+ / 100 g)
Ook nodig:
▢
Ovenschaal
Instructies
Zalm in blokjes snijden.
Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden.
Olijven in plakjes snijden.
In braadpan olie verhitten en courgette 3 minuten bakken.
Mix voor béchamelsaus (uit pak) met melk volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
Zalm en olijven aan courgette toevoegen en 3 minuten meebakken.
Mix voor lasagnesaus (uit pak) en 800 ml water toevoegen en 1 minuut doorkoken.
Ovenschaal afwisselend met laagjes lasagnesaus en lasagnebladen vullen.
Béchamelsaus erover schenken en met kaas bestrooien.
Lasagne in midden van oven in ca. 35 minuten gaarbakken.
Lekker met groene salade en vinaigrette.
Wijnadvies: Swartland Chardonnay
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Vis
Land van herkomst
Italië