Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Maïskip in pittige tomatensaus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
tarly
(voorgekookte tarwe, 250 g)
▢
2
ui
▢
2
teentjes
knoflook
▢
½
rode peper
▢
1
schaal
kip
(ca. 350 g)
▢
50
gram
boter
▢
1
blik
tomaat
(400 g)
▢
500
gram
sperziebonen
Instructies
Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Uien en knoflook pellen en snipperen.
Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en fijnsnijden.
Kip in 4 stukken verdelen en met zout en peper bestrooien.
In braadpan boter verhitten.
Kip rondom bruinbakken.
Ui, knoflook en peper toevoegen en 3 minuten meebakken.
Tomatenblokjes toevoegen en kip afgedekt 10 minuten stoven.
Met zout en peper pittig op smaak brengen.
Intussen sperziebonen schoonmaken en in 8 minuten beetgaar koken.
Kip met saus, sperziebonen en tarly serveren.
Wijnadvies: Trio white Concha y Toro
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
/
Pasta