Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roergebakken paksoi met garnalen
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
mihoen
(125 gram)
▢
1
blikje
ansjovis
(48 gram)
▢
2
struiken
paksoi
▢
2
ui
▢
2
teentjes
knoflook
▢
3
eetlepels
zonnebloemolie
▢
2
bakje
garnalen
(à 125 gram)
▢
2
eetlepels
ketjap manis
Instructies
Mihoen bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Ansjovis in kleine stukjes snijden.
Paksoi in lengte doormidden snijden, harde stukken van stronk verwijderen.
Rest in dunne reepjes snijden, wassen en droogslaan.
Uien pellen, halveren en in halve ringen snijden.
Knoflook pellen en snipperen.
In wok olie verhitten.
Ui en knoflook ca. 2 minuten roerbakken.
Paksoi toevoegen en nog ca. 3 minuten roerbakken.
Ansjovis, garnalen en ketjap toevoegen en goed meeverwarmen.q
Serveren met mihoen.
Wijnadvies: Rémy Pannier Vouvray
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
Land van herkomst
Oosters