Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Moshari lemonato
stoofvlees met citroen
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
gesneden stoofvlees
▢
50
gram
boter
▢
1
ui
▢
1
citroen
▢
3
wortelen
▢
peterselie
▢
1
laurierblad
▢
water
▢
zout
▢
peper
Instructies
Maak het vlees schoon en droog het.
Braad het in de boter (lamsvlees in olie) aan en haal het uit de pan.
Bak hierin de ui glazig, voeg het vlees erbij en giet het sap van de citroen erover.
Voeg 1 dl water en het laurierblad toe, sluit de pan en laat het geheel sudderen tot het vlees gaar is.
Maak intussen de wortelen schoon en snijd deze in plakjes.
Voeg deze met de kruiden naar smaak bij het vlees.
Laat het geheel nog ongeveer 10 minuten sudderen tot de wortelen ook gaar zijn.
Maak het gerecht af met wat peterselie
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Stoofpot
/
Vlees
Land van herkomst
Griekenland