Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde nectarines met forel
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
nectarines
▢
9
eetlepels
citroensap
▢
250
gram
gerookte forelfilets
▢
1
komkommer
▢
100
gram
lenteui
▢
3
eetlepels
olijfolie
▢
3
eetlepels
sinaasappelsap
▢
peper
▢
zout
Instructies
Halveer en ontpit de nectarines en besprenkel ze met 4 eetlepels citroensap.
Snijd de forelfilets in kleine stukjes.
Halveer de komkommer in de lengte, verwijder de pitjes en snijd de komkommer in kleine blokken.
Schil de lente-uitjes en snijd ze in kleine ringetjes.
Roer de olie, het sinaasappelsap en 5 eetlepels citroensap door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
Meng de forel, de komkommer en de lente-uitjes met de marinade en vul de halve nectarines met het slaatje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Hapjes
/
Koude Hapjes
/
Vis
Land van herkomst
Griekenland