Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rundvleessalade van Hans en Liesbeth Grunder
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
aardappels
▢
500
gram
rundvlees
poulet
▢
klein potje
zilveruitjes
▢
slasaus
▢
zoetstof
▢
1
grote
ui
▢
klein potje
augurken
▢
3
ei
▢
mayonaise
Instructies
Schil en kook de aardappelen. Daarna af laten koelen.
Kook het rundvlees circa 2 uur in ruim water.
Laat het vlees afkoelen.
Snijd de augurken, ui en zilveruitjes in kleine stukjes.
Pel de eieren en snijd ze doormidden.
Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng alles door elkaar.
Goed stampen of (met de mixer).
Voeg naar smaak slasaus, mayonaise en zoetstof toe.
Als de salade goed gemengd is, schep je het op een serveerschaal.
Garneer het bijvoorbeeld met asperges, ham, eieren, ananas en vis en een kneepje curry.
Strooi er tot slot paprika pikant over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lunch
/
Salade