Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 aardappels
- 500 gram rundvlees poulet
- klein potje zilveruitjes
- slasaus
- zoetstof
- 1 grote ui
- klein potje augurken
- 3 ei
- mayonaise
Instructies
- Schil en kook de aardappelen. Daarna af laten koelen.
- Kook het rundvlees circa 2 uur in ruim water.
- Laat het vlees afkoelen.
- Snijd de augurken, ui en zilveruitjes in kleine stukjes.
- Pel de eieren en snijd ze doormidden.
- Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng alles door elkaar.
- Goed stampen of (met de mixer).
- Voeg naar smaak slasaus, mayonaise en zoetstof toe.
- Als de salade goed gemengd is, schep je het op een serveerschaal.
- Garneer het bijvoorbeeld met asperges, ham, eieren, ananas en vis en een kneepje curry.
- Strooi er tot slot paprika pikant over.