Rundvleessalade

Rundvleessalade van Hans en Liesbeth Grunder

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 aardappels
  • 500 gram rundvlees poulet
  • klein potje zilveruitjes
  • slasaus
  • zoetstof
  • 1 grote ui
  • klein potje augurken
  • 3 ei
  • mayonaise

Instructies

  • Schil en kook de aardappelen. Daarna af laten koelen.
  • Kook het rundvlees circa 2 uur in ruim water.
  • Laat het vlees afkoelen.
  • Snijd de augurken, ui en zilveruitjes in kleine stukjes.
  • Pel de eieren en snijd ze doormidden.
  • Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng alles door elkaar.
  • Goed stampen of (met de mixer).
  • Voeg naar smaak slasaus, mayonaise en zoetstof toe.
  • Als de salade goed gemengd is, schep je het op een serveerschaal.
  • Garneer het bijvoorbeeld met asperges, ham, eieren, ananas en vis en een kneepje curry.
  • Strooi er tot slot paprika pikant over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Lunch / Salade