Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Varkenshaaspuntjes met paprikasaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
gram
varkenshaas
▢
1
paprika
▢
100
ml
water
▢
125
ml
kookroom
▢
1
eetlepel(s)
boter
▢
verse
peterselie
▢
½
bouillonblokje
▢
peper & zout
▢
boter
Instructies
Laat de paprika's uitlekken en snijd ze in stukjes.
Verhit de boter in een steelpan en voeg de paprika toe.
Laat 3 minuten smoren.
Daarna het bouillonblokje verkruimelen, water erbij doen en kook alles nog 5 minuten door.
Pureer de saus met de staafmixer helemaal fijn en schenk de kookroom erbij.
Goed roeren en daarna vuur laag draaien.
Snijd de varkenshaas in puntjes en bestrooi met peper en zout.
Doe vloeibare bakboter in een koekenpan en bak de varkenshaaspuntjes in 5 tot 7 minuten gaar.
Doe de saus in een kommetje en schep de varkenshaaspuntjes erbij.
Garneer met verse peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Tapas
/
Vlees