Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geitenkaas verpakt in druivenbladeren
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
kleine fijngesneden
rode peper
▢
2
eetlepels fijngesneden
basilicum
▢
1
theelepel fijngesneden
tijm
▢
1
knoflook
▢
zout
peper
▢
4
grote
druivenbladeren
vers of uit blik
▢
4
ronde plakken
geitenkaas
Instructies
Vermeng 3 eetlepels olie, de rode peper, de basilicum, de tijm, de knoflook, zout en peper.
Kook de verse druivenbladeren ± 4 minuten in ruim kokend water met zout en spoel ze direct met koud water af.
Druivenbladeren uit blik hoeft u alleen met koud water af te spoelen.
Leg elke plak kaas op 1 groot blad of op 2 kleinere bladeren die elkaar iets overlappen.
Verdeel het kruidenmengsel over de plakken kaas, vouw de druivenbladeren om de kaas en zet ze met houten cocktailprikkers vast.
Bestrijk de pakketjes aan de buitenkant met 1 eetlepel olie en rooster ze aan beide kanten 3-4 minuten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer er dikke plakken geroosterd boerenbrood bij die met een teentje knoflook zijn ingewreven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Kaas