Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hamtaartjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
aardappels
▢
zout
▢
6
plakken
schouderham
▢
6
plakken
jonge kaas
▢
6
sneetjes
witbrood
▢
boter
▢
4
eetlepel(s)
mangochutney
Instructies
Kook de aardappels in water met zout in ± 15 minuten beetgaar.
Giet ze af en laat ze uitdampen.
Steek met een uitsteekvorm 6 cirkels uit de plakken ham, 6 uit de kaas en 6 uit de sneetjes brood.
Snijd de aardappels in dunne plakken.
Bestrijk de broodcirkels aan één kant met boter.
Maak stapeltjes van brood, ham, 1 1/2 theelepel chutney, 4 plakjes aardappel, 1 1/2 theelepel chutney en kaas.
Steek ze eventueel vast met een satéstokje en rooster ze kort op de hete barbecue tot de kaas iets gesmolten en het brood licht gekleurd is.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Voorgerechten