Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Asperges à la Florentine
(Florentijnse asperges)
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
asperges
▢
50
g
boter
▢
worcestershiresaus
▢
zout
▢
1
citroen
▢
500
g
spinazie
▢
¼
l
slagroom
▢
8
plakken
gekookte ham
Instructies
Kook de asperges in ruim water met zout en schijven citroen gaar in 20 minuten.
Was de spinazie, kook ze gaar en hak ze fijn.
Smelt wat boter in een pannetje.
Voeg de spinazie, room en wat aspergekoooknat toe tot een dikke spinaziesaus ontstaat.
Verdeel de asperges over de borden en leg er de plakken ham op.
Breng de spinaziesaus op smaak met worcestershiresaus en zout.
Schep hier de spinaziesaus over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Vlees