Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Broodje zalmburger
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
zalm
▢
4
hamburgerbroodjes met sesam
▢
50
g
veldsla
▢
1
tomaat
in dunne plakjes
▢
1
kleine
ui
in ringetjes
▢
1½
eetlepel(s)
kappertjes
▢
2
takjes
dille
▢
1
eetlepel(s)
tomatenketchup
▢
2
eetlepel(s)
mayonnaise
▢
1
eetlepel(s)
mosterd
▢
olie/boter om in te bakken
▢
peper
▢
zout
Instructies
Snijd de broodjes door midden en beleg de onderste helften met veldsla.
Roer een sausje van de ketchup, mayonnaise, mosterd en naar smaak fijngesneden dille en peper/zout.
Verhit een beetje olie en/of boter in een koekenpan en bak hierin de zalmburgers in ca. 3 minuten per kant goudbruin.
Laat ze even uitlekken op keukenpapier en leg ze op de sla.
Lepel saus naar smaak over de burgers en verdeel de tomaatplakjes en uienringen erover.
Garneer met dille en kappertjes en leg de kapjes van de broodjes erop.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
/
Vis