Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Florentijnse eieren
Porties:
1
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
25
gram
boter
▢
75
gram
snijbietblad of spinazie
▢
peper & zout
▢
2
ei
▢
100
ml
room
double cream
Ook nodig:
▢
oven
Instructies
Over voorverwarmen op 200 C.
Smelt de boter in een bakpan. Laat de spinazie of snijbiet hierin kort slinken.
Doe de groente in een klein ovenvast bord of schaaltje en voeg zout en peper toe.
Breek de eieren boven het bord en schenk er de room over.
Bak 10 min. in de oven tot goudkleurig en bubbelend.
Seveer in het schaaltje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
Land van herkomst
Italië