Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tilapia met groenten uit de wok
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak Chinese eiermie
250 g, Soubry
▢
400
g
tilapiafilet
▢
6
eetlepel(s)
roerbakolie
▢
400
g
grof gesneden wokgroenten
▢
150
ml
chilisaus
▢
175
g
taugé
▢
75
g
gezouten pinda's
▢
zout
▢
peper
▢
½
atjar tjampoer
à ca. 350 g
Instructies
Bereid de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snij de vis in blokjes.
Verhit 3 eetlepels olie in een wok.
Roerbak de vis 3 minuten
Neem uit de wok en hou warm.
Verhit de rest van de olie en roerbak de groenten 4 minuten.
Voeg de chilisaus, taugé, vis en pinda's toe en verwarm alles door en door.
Visschtel met zout en peper op smaak brengen.
Serveer met de mie en atjar.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies: Concilio Pinot Grigio Trentino
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Roerbakken / Wokken
/
Vis