Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tonijnsteak met romige driepepersaus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
tagliatelle
▢
1
ui
gesnipperd
▢
750
g
broccoli
in roosjes
▢
6
eetlepel(s)
olijfolie
▢
4
tonijnsteaks
à 150 g
▢
1
boursin cuisine drie pepers
250 ml
▢
zout
▢
peper
Instructies
Kook de tagliatelle beetgaar.
Schil de broccoli steeltjes en snij ze in stukjes.
Verhit 4 eetlepels olie in een wok en verhit de ui 2 minuten.
Voeg de broccoli roosjes en stukjes steel toe en roerbak 4 minuten.
Bestrijk de tonijn met de rest van de olie.
Bestrooi met zout en peper.
In grillpan of droge koekenpan tonijnsteaks ca. 3 minuten van binnen rosé grillen.
Verwarm de Boursin in een steelpan.
Serveer de tonijnfilets met broccoli, pasta en pepersaus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies: Undurraga Chardonnay
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Vis