Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Consommé à la ecossaise
heldere Schotse bouillon
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
l
lamsbouillon
▢
1
prei
▢
soepvlees
van het lam
▢
1
wortel
▢
¼
selderijknol
Instructies
Klaar de bouillon met biefstuk.
Was de groente en snij er kleine blokjes van.
Laat deze 20 minuten meetrekken.
Snij het soepvlees in kleine stukjes.
Verwijder eventuele vetresten.
Deponeer wat soepvlees in de voorverwarmde borden.
Schenk er de bouillon overheen.
Serveer er stokbrood bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lamsvlees
/
Soep
/
Vlees
Land van herkomst
Schotland