Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Consommé d'agneau postillon
heldere lamsbouillon postillon
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
g
lam afsnijdsels
▢
2
ei
▢
1
wortel
▢
1
stukje
foelie
▢
1
bouillonblokje
▢
peper
▢
1
prei
▢
200
g
tartaar
▢
250
g
soepvlees
▢
1
teentje
knoflook
▢
peterselie
▢
boter
Instructies
Braad het vlees licht aan.
Voeg de gewassen en gesneden groenten toe.
Voeg 5 minuten 1½ l water toe en laat dit een nacht trekken.
Laat de bouillon afkoelen.
Ontvet hem en klaar met eiwit en tartaar.
Serveer de bouillon in voorverwarmde borden en garneer met 3 lamsravioli per bord.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Lamsvlees
/
Soep
/
Vlees
Land van herkomst
Frankrijk