Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Consommé de canard au fine champagne
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
l
bouillon van wilde eend
▢
1
ei
▢
1
glas
cognac
▢
paneermeel
▢
½
kip
▢
1
bouillonblok
▢
zout
▢
peper
Instructies
Draai de eendenborst door de vleesmolen en breng op smaak met zout en peper.
Meng er het ei door en voeg wat paneermeel toe voor de stevigheid.
Maak er kleine balletjes van.
Pocheer ze in wat bouillon van een blokje.
Voeg bij de hete bouillon de cognac.
Verdeel de balletjes over de soepkoppen en schenk er de bouillon over.
Serveer met vers stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Eend
/
Gevogelte
/
Kip
/
Soep
Land van herkomst
Frankrijk