Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Consommé Madrilène
heldere Madrileense bouillon
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
l
kippenbouillon
▢
1
eetlepel
tomatenpuree
▢
½
paprika
▢
1
bos(jes)
kervel
▢
cayennepeper
▢
1
tomaat
▢
½
theelepel
suiker
Instructies
Voeg voor het klaren van de bouillon de tomatenpuree, cayennepeper en suiker toe.
Klaar de bouillon.
Pel de tomaat, verwijder de pitten en snij in kleine blokjes.
Maak de paprika schoon en snij in kleine blokjes.
Kook de paprikablokjes 10 minuten in wat water.
Hak de kervel fijn.
Leg voor het serveren eat tomatenblokjes en paprika in de soepkoppen.
Schenk er de bouillon bij en strooi er wat kervel over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Gevogelte
/
Kip
/
Soep
Land van herkomst
Spanje