Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Couscoussalade met fruits de mer
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
fruits de mer
▢
1
pakje
Tunesische couscous
Lassie
▢
3
lenteui
in ringetjes
▢
½
bak
tomaat
gehalveerd
▢
2
eetlepel(s)
zonnebloempitten
geroosterd
▢
100
rucolasla
▢
3
eetlepel(s)
peterselie
fijngesneden
▢
1
avocado
in kleine blokjes
▢
1
citroen
▢
1
eetlepel(s)
citroensap
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
peper
▢
zout
Instructies
Laat de couscous in heet water wellen volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat het afkoelen tot lauw.
Snijd de citroen in plakjes en snijd deze in kwarten.
Klop een dressing van de olijfolie, citroensap, peper en zout.
Meng de couscous met de overige ingredienten, citroenpuntjes en de dressing.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
/
Vis
/
Zeevruchten