Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ajam mie met spinazie
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
zak
eieremie
Chinese
▢
400
gram
kip
▢
wok olie
▢
500
gram
spinazie
blad
▢
1
bakje
boemboe voor ajam smoor
▢
ketjap manis
Instructies
Breng in een ruime pan een flinke laag water aan de kook (met katjap asin), voeg de mie toe en kook deze in 4 minuten gaar.
Afgieten, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Snij ondertussen de kipfilet julienne.
Zet een grote wok op het vuur en laat deze goed heet worde, voeg een scheutje olie toe en roerbak de kip in 5 minuten.
Voeg de bladspinazie toe en roerbak deze 3 minuten mee.
Los de boemboe op met 2 dl. water en een scheutje ketjap en voeg deze toe.
Schep de mie erdoor en laat alles goed doorwarmen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Vervang evt. de kip door vleesreepjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
Land van herkomst
Oosters