Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Italiaanse cordon blue
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
coctailprikkers
Koekenpan
Ingrediënten
▢
4
platgeslagen kalfsschnitzels
▢
1
eetlepel(s)
pest rosso
▢
4
plakjes
Parmaham
▢
4
plakjes
Hollandse kaas
▢
zout
▢
peper
▢
1
eetlepel(s)
olijfolie
▢
75
gram
boter
▢
kaas-basilicumsaus
Instructies
Bestrijk het vlees met een dun laagje pesto.
Leg hierop een plakje Parmaham en een plakje kaas.
Vouw de schnitzels dubbel en zet ze vast met een coctailprikker.
Snij de uitstekende stukken ham en kaas weg.
Bestrooi het vlees met zout en peper.
Verhit de olie in een koekenpan en laat hierin 50 gram boter smelten.
Bak het vlees op halfhoog vuur in 10 min. bruin en gaar, keer het halverwege om.
Bereide de kaas-basilicumsaus met 25 gram boter.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kalfsvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Italië